Oldalak

szerda, július 25, 2007

Norbi vagy Alexandra?

Most értesültem a "nagy hírről", hogy megvan már, kitalálták, ráleltek a következő nagy kukkoló só témájára. Norbi vagy Alexandra? Remélem ez már így önmagában is felcsigázta az olvasóimat és minden egyes adást a kényelmes fotelből, csipsszel és sörrel a kézben fognak végignézni, szörnyülködve, hogy mások mit meg nem tesznek azért, hogy leadjanak a túlsúlyukból.
Hogy hogyan kerül a csizma az asztalra, és miért írok ilyesmiről ezen a blogon? Nagyon egyszerű, mert itt a nagy alkalom, hogy végre a sovány, táplálkozás-élettanilag szinte nélkülözhetetlen, sertéshús visszakapja az egészséges táplálkozásban őt megillető helyét. Most, amikor egy ország fogja ész- és fenntartások nélkül követni a két guru tanácsait, akkor (is) lehetne tenni valamit azért, hogy az évek óta méltatlanul 27 kiló körül stagnáló éves sertéshúsfogyasztásunkat feljebb tornázzuk, ezáltal erősítve a húsok közötti piaci versenyben a sertéstenyésztők hazai pozícióit.
Remélem az AMC által kiírt vörös hús kampány nyertese valahogy becsempészi a marketing mixébe a sertéshúsnak az "év párbajában" való szerepeltetését, mert ennél jobb lehetőséget én nem látok az idei évben.
Remélem...

Nincsenek megjegyzések: