Oldalak

kedd, december 12, 2006

Agro Feed Kft hazai sikere

Az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozás versenyt lezáró Díjátadó Gálára november 24-én a Westend Hiltonban került sor. Az eseményre azon 28 cégnek a képviselői voltak hivatalosak, melyek a legjobb eredményt produkálták a pályázat során.
A rendezvény keretében került sor az Üzlet és Siker minősítési rendszerének idei lezárására, valamint ünnepélyes díjátadó keretében jutalmaztuk a legsikeresebb kis- és középvállalkozásokat, melyeket egyúttal bemutatásra is kerültek.
Az eseményt kormányzati oldalról Bajnai Gordon, fejlesztéspolitikai kormánybiztos és Egyed Géza, gazdaságfejlesztési szakállamtitkár képviselte. A kormánybiztos az uniós pénzek felhasználásáról szólt, továbbá kiemelte, hogy 100 ezer cég juthat uniós forráshoz az Új Magyarország Fejlesztési Terv segítségével. Bajnai hangsúlyozta, hogy a magyar emberek számára a legfontosabb az öngondoskodás, ez a fajta paradigmaváltás mindenképpen szükséges a vállalkozások európai szintre emeléséhez.
A beérkezett pályázatokat a minősítést végző szakmai grémium ipar, kereskedelem, valamint szolgáltatás kategóriákban és ezeken belül is három árbevételi csoportban értékelte. A legtöbb pályázat idén a szolgáltatás szektorból és azon belül is az 500 millió és 1 milliárd forint közötti árbevétellel rendelkező cégektől érkezett, míg a legkisebb számban a termelő szektorból jelentkeztek a vállalatok; az 1 milliárd forintnál magasabb árbevételi kategóriában mindössze 9 termelő cég pályázott.
Az 1 milliárd forintnál magasabb árbevételi kategóriában az Agro Feed Kft lett a kategória győztese.
(Gratulálok! szerk.)

Nincsenek megjegyzések: