Oldalak

vasárnap, január 10, 2010

A Rattlerow Seghers kibővíti nukleusz programját Kínában

10 évvel ezelőtt a Rattlerow Seghers és a HEBEI Yufeng Jing An breeding Co. Ltd Pekingtől mintegy 250 kilométerre délre található HEBEI tartományban egy sertéstenyésztő vegyesvállalatot hozott létre.

A mai nappal a Rattlerow Seghers csoport kínai nukleusz telepének gyors fejlődését biztosító szerződések aláírásával egy új évtized kezdődött el. A vegyesvállalat kínai partnere a HEBEI Yufeng Jing An breeding Co. Ltd és a Rattlerow Seghers csoport megállapodott a nukleusz program bővítésében, mely körülbelül 400.000 árutermelő koca tenyésztésben tartását célozza meg a következő három évben. Ezekkel a megállapodásokkal mind a kínai, mind az európai partner kifejezte erős elkötelezettségét a termelés fokozására, mellyel támogatják az új kínai nagyüzemi termelőket és a minőségi sertés termékek iránt megnövekedett igény kielégítését.

A Rattlerow Seghers csoport nukleusz állományát idén nyáron történő tenyészállat importtal fogják megnövelni. A nukleusz telep 600 kocásra bővítéséhez szükséges építkezések már megkezdődtek.

“HEBEIseghers breeding Co. Ltd biztosítja a magas minőségű sertéstenyésztési technológiákat a termelési költségek csökkentése érdekében. Jelenleg 20.000 nagyszülővel állítanak elő szülőpár kocasüldőket Kína 28 tartományában.”

Stefan Derks, Társ-vezérigazgató, Rattlerow Seghers

clip_image002

Wei Zhimin és Stefan Derks urak aláírják a megállapodásokat

A HEBEI tartományban található nukleusz telepen folyó odaadó csapatmunka garantálja a Rattlerow Seghers tisztavérű vonalainak sikeres tenyésztését.

A nukleusz állomány termelési adatait minden hónapban megküldik a Rattlerow Seghers belgiumi központjába, ahol kiszámítják a beltenyésztési együtthatókat és BLUP indexeket, annak érdekében, hogy a tenyésztési programot a lehető legjobban tudják végrehajtani.

A legfejlettebb európai technológiák és a vezető helyi vállalatok szakembereinek tudásával, a Rattlerow Seghers tenyésztési programja tekintélyes elismerést vívott ki a piacon felelhető legjobb minőségű féltestek előállítása terén. A gyorsan növekvő kínai sertéságazat felismerte ezt a minőséget. 2009 során körülbelül 85.000 tenyészállatot állítottak elő és értékesítettek Kina szerte a Rattlerow Seghers tenyésztési programján belül.

Nincsenek megjegyzések: