Oldalak

hétfő, május 09, 2011

A Rattlerow Seghers új mesterséges termékenyítő állomást nyitott Belgiumban

Marije3
Az új mesterséges termékenyítő központ Belgiumban új sztenderdet állít fel a jövő sertéstenyész-tésének

A Rattlerow Seghers új mesterséges termékenyítő központot nyitott Belgiumban. Az új állomás fő célja, hogy a legjobb kanoktól származó spermát forgalmazzák világszerte.
Az állomás magas állategészségügyi szintet garantál, mely alatt a kanok minden fontos betegségtől (úgy mint PRRS, Mikoplazma, APP, Aujeszky, stb) való mentességét kell érteni. A spermavételt követően a spermát mélyhűtik és a Klasse KI hálózatán keresztül jut el a felhasználókhoz. A Rattlerow Seghers leányvállalata, a Klasse KI, által 2010-ben értékesített több mint 500.000 adag szaporítóanyag bizonyítja, hogy képes hosszú távon biztosítani ügyfelei megelégedését.
Az ily módon előállított sperma legfőbb piaca: Brazília, Kanada, Kína, Kelet-Közép-Európa és Oroszország. A mélyhűtött spermát speciálisan erre a célra kialakított módon szállítják. A maximális állategészségügyi biztonság és a genetikai előrehaladás érdekében a mesterséges központ az egyszerre be- és kitelepítés módszerét fogja követni. Miután a betelepített kanoktól a tervezett ideig gyűjtötték a spermát, a mesterséges központot teljesen kiürítik, majd mosást és fertőtlenítést követően újabb csapat magas állategészségügyi státuszú kannal kerül betelepítésre. Ez egy egyedülálló elképzelés a modern sertéstenyésztésben.
Rattlerow Seghers a jó választás a magas állategészségügyi státuszú sertéstenyésztéshez.

Nincsenek megjegyzések: