Oldalak

hétfő, szeptember 30, 2013

Kedves Barátaim, Kollégák!

Ezúton szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy 2013. szeptember 30-án, 19 év 11 hónap, avagy 7.273 nap után közös megegyezés alapján elválnak útjaim a RA-SE Genetics Kft-től.

Ez bizony nagy idő, hosszú idő. Közösen éltünk túl néhány válságot, sok hullámvölgyet de ezeknél is több örömet és sikert tudhatunk magunkénak. Együtt voltunk szemtanúi számos piaci változásnak, régi, hagyományos mezőgazdasági vállalatok, sertéstelepek megszűnésének és újak megszületésének. Ez idő alatt versenytársak jöttek s mentek és csak kevesen tudtak olyan tartósan megmaradni a hazai piacon, mint a RA-SE Genetics Kft., mely immár 24 éve szolgálja a hazai sertéstenyésztést.

Ami számotokra a lényeg, hogy az általatok megszokott, kiváló minőségű tenyészállatok és szaporítóanyagok továbbra is elérhetőek a RA-SE Genetics Kft.-nél. Erre a személyi változásnak semmilyen hatása sem lesz.

Amennyiben a jövőben vásárolni szeretnétek, úgy Botzheim Tibor kollégámat keressétek (telefon: 06-209-423-845, e-mail: tibor_b.seghers@t-online.hu), vagy hívjátok a budaörsi irodánkat a 06-23-880-733-as telefonszámon. 

Az én jövőbeli elérhetőségem telefonon: 06-209-425-550; e-mailen: z.szobolevszki@gmail.com.

Kívánok nektek nagyon sok boldogságot és sikert a jövőben úgy az üzleti, mind a magánéletetek során!

Üdvözlettel:
Szobolevszki Zoltán

Nincsenek megjegyzések: